Get ost

Så nu är vi framme i Stockholm, rättare sagt Karlaplan. Bil färden gick sjukt bra, Fredrik tog sjuka komando med sin mazda. Fin bil. Vi drog ca kl 16.30 och vi stannade i Sundsvall för att äta, gick sjukt snabbt. Vi tog det på ca 22 minuter. Efter många om och men så var vi tvunga att stanna i Gävla, Bäckströmland!!! Men så nu är vi hemma hos Maria och henns mor på Karlaplan, just nu sitter vi och dricker vin och pratar om bögar. Jag känner att det tilltalar mig. Men jag måste säga att mixtape one blev en monster hit. Nu driver vi denna natt till det bästa. Torsdag idag, imorgon har vi bokat bord på ett härligt thai ställe. Vi ses där.

Get ost.



slut.

Så nu har jag suttit hela dagen och donat med ipod och musik, har gjort ett litet mixtape med till bilen ner till stockholm i helgen. Kommer att bli mycket bra musik, och det gillas.

Mixtape one.

Empire of the sun- Standing on the shore
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros- 40 days dream
Julian Casablancas-Out of the blue
Roky Erickson and the aliens-Two headed dog
Lykke Li- Dance,dance,dance
Taken by trees- Anna
The Pigeon Detectives- I found out
Julian Casablancas-11th Dimension
Bat For Lashes-Daniel
Kings Of Leon- Pistols Of Fire
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros-Home
Johnossi- Summerbreeze
The Avett Brothers-I And I Love And You
The Features-Lions
The Features-The Idea Of Growing Old
The Pigeon Detectives- Im Not Sorry

Mujeres

Alla ni som inte är bostatta i Umeå. Ni suger. Nej jag skulle bara säga hur jävla kallt det är. Imorse var det över -30. Det är ju inte ok, inte ens lite ok. Yes där satt den.

Så denna dag har ju inte varit den mest givande dag som arbetslös. Ja för er som inte visste. Jag är sjukt arbetslös och känner att detta börjar bli en börda. Idag vaknade sjukt tidigt, gick på min runda. Dvs Teg-Böle-Röbäck-Böle-Teg. Och efter det så satte jag på en kanna kaffe, gjorde mig två limpmackor med prästost. Sätter mig sedan framför datorn, söker lite jobb på arbetsförmedlingen.se och Lokus.se. Klockan hinner då slå 13.00 och när detta är gjort så sätter jag mig i stolen för att fortsätta läsa (Dennis Lehane-Ett land i gryningen.). Sedan känner jag ett sjukt sug för att kika på en film, kollar runt lite och efter några minuter så känner jag att det är Bröllopsfotografen, bra film inte bara för att man får se Björn Starrin i härliga kläder och inte för att man får se Tuva Novotnys bröst. Eller jo det kanske var därför? Nej men bra film, härlig dialekt. Låter nästan som våran fröken Hjort. Sedan blev ju klockan 18.00, och alla vet att det är bastu-tid. En härligt bastu blev det, grader:90.ish . Nej nu glömer vi denna dag. Och imorgon är det onsdag. Kanske det blir varmare ute då.

Ganska exakt vid denna tid såg det ut så här:


:

Fält

Kön

Skönt att det är måndag igen, för då kan man summera denna helg. Fredagen var ju så trevligt så jag sprack , eller ja jag sprack ju inte för att det var så trevligt utan för att jag åt en god middag och då blev jag mätt. Men O`learys levererade av rang.

Lördag så satt jag och min skidvän Jakob och kollade på Schager, skönt och anurlunda med en lugnt helg. Men vad ska man säga om Timotej? Att dom blir anklagade för låtstöld är ju inte lite fjantigt. Jävla översittare som sitter och tror att dom kan, bara för att dom kan. Fuck the system.

Igår/inatt, var ju magiskt. Satt hemma hos Karsson/dunkels (soon to be) och käkade kina mat och kollade på alla sorters sport, mest curling. Älskade curling. Men natten blev trevlig, dock svin trött just nu. Men jag menar vem är inte det?




Disco

Idag välkommnar vi Christian till stad. Och kvällens event kommer att börja på Olearys med lite mat och hockey. Sedan blir det säkert en bra utgång , får dock se vart kvällen slutar. Sedan är det ju så att Hannah är borta så det innebär ju en singelhelg för Jakob. Så det kommer ju att bli något extra, inte för att Hannah ska behöva oroa sig, han är ju med mig, vad det nu ska innebära. Nej nu blir det ut i solen.

Bra låt: Slagsmålsklubben-Övningsköra

Jazzmusen

Ojoj för en trevlig onsdagkväll. Först satt vi hemma hos mamma Anna Dunkels och hon bjöd på drinkar och trevligheter, blev dock lite obekväm när det stället omvandlades till en hundgård. Och det ska sägas att jag tycker ju inte ens om hundar. Eller en och en går bra, men så fort två hundar träffas och gaddar ihop sig så har dom genast ett stort överläge. Svag. Vi klarade oss bra endå, så vi satt oss i bilen och åkte till Joel och Michelle för att fira Joels tjugofem års dag. Stort. Och efter lite mat och mingel så tog vi våra kängor och gick till Scharinska. Väl där så blev man bemött av sjukt bra musik alà Jazzmusen och musik-Erik, dom tog en direkt tillbaka till låg/högstadiet. Men ni tror att det bara var trevligt igår, där tar ni fel. Någon labil snubbe tog sig friheten att ta Hannahs börs. Tråkigt. Men jag försökte mitt bästa för att hon skulle hålla humöret upp genom att laga henne och Jakob en stilren pasta carbonara. Jag känner att den blev som en härlig sommardröm, på tal om sommar och dröm. Anja pärsson, en härlig säl.





16/2

Denna tisdag har varit god. Blev först en nästan två timmars promenad runt röbäck och böleäng. Sedan så har jag och Jakob spelat lite hockey. Nu blir det kaffe och läsning. Glöm inte att läsa Dennis Lehane-shutter island innan fredag för då har filmen med samma namn sverige premiär. Tror att det kan bli -10 bästa film, grym bok!

En rolig film med Jacko;

http://www.tackfilm.se/?id=1266325871250RA95

Ett av fem.

Charlotte Kalla tar sveriges första OS-guld! Det firas ju givetvis med guldkavaj och en cigarr. Hon har varit sveriges mest hypade tjej sedan, Anders "taco" svensson gjorde ett frisparksmål 2002. 


Guld nummer ett



Bobby Mcgee

Det är ju alltid lika kul att komma hem till Umeå när man har varit här ifrån ett tag, folk som man träffar på krogen, ute på stan eller bara på ICA som kommer fram till en och hälsar utan att man vet vilka dessa personer är. Det är fruktansvärt, nästan vidrigt jag vet inte om det beror på att man är sjukt obrydd eller bara att man har så dåligt minne, oavsett så är det exakt hur pinsamt som helst. Så nu har jag börjat kolla upp lite folk, så man inte ska behöva sätta sig i dessa situationer. Så jag har kollat upp två helt okända människor eller helt okända är dom väl inte men för mig var dessa två helt okända tills nu. Fick höra idag att det fanns en person som heter Bobby, han ska tydligen vara en blivande kollega till mig. Men när jag fick höra namnet så ringde det inte alls någon klocka. Jag vet inte om det är många som vet vem denna Bobby är men jag visste bara inte vem det var. Men nu har jag suttit framför google.se och kollat upp honom. När jag läser om honom så ser det ut som han är en "kändis" frisör. Och hans namn Bobby Oduncu. Tack Loo och Michelle som nämde honom idag så jag inte behöver stå där som ett fån nästa gång någon nämner honoms namn.

Och den andra personen som jag har kollat upp: Ica-Jerry. Hans namn, Mats ”ICA-Jerry” Mellin han har tydligen medverkat i en reklam för Ica, denna man var helt okänd för mig innan i helgen det var Julia som tog upp honoms namn när vi satt och kolla på Schlagern och han var med och gjorde ett nummer med Glada Hudik-teatern, det är en teater grupp som bara består av utvecklingsstörda. Dom sjöng Sverige av Kent, måste säga att jag inte alls ett fan av Kent men Glada-Hudik gänget gjorde en bra och härlig insatts. Så tack Julia att du tog upp Ica-Jerrys namn.

450, dröm eller verklighet?

Nu så är det klart. 450 unikabesökare på denna ljuvliga blogg, det är kul att det finns folk som kan ta detta med miljön på största allvar. Tack alla medvetna, och glöm inte att sprida ryktet att det finns en ny sheriff i stan.

Hårt, men medvetet.

Träffade just en till medveten kille på uteisen bakom ICA Fyrklövern. Nils Jakob Karsson kan vi kalla honom, det var inte nog med att han kanske har det i särklass det bästa slagskottet vi har skådat sedan Bobby hull la av med hockeyn utan Jakob skulle desutom envisas med att skotta fram hela planen själv. Det fanns en till kille inne på planen redan, han skulle just till att ringa till kommunen för att få fram en traktor som skulle göra smuttsarbetet.

Jakob kan jag nog säga att han är den hårdaste jävel jag mött. Stort!




Du väljer.

Så till alla haters.

Många anser att det är inte upp till var och en att ta tag i miljöfrågan. Fel kille 14 som sitter och skriker på sin mor för att hon ge honom linser istället för Scankorv. Folk kanske inte är medveten av att när djur dör så dör våran planet. Ja, det är samma sak med alla som är ute på stan kl 01.00 en tisdag och sladdar med era bilar, är det kul att sladdasönder era bilar eller ska jag säga era pärons? Är det häftigt att förstöra naturen bara för att flicka 16 ska bli impad? Ok, jag köper att det kanske är det mest häftiga som finns är att försöka sig på en 360 på en övergiven parkering, eller bara gasa som att det inte finns någon morgon dag. MEN DET FINNS EN MORGON DAG.
Ni kanske tror att det bara är därför att jag inte har något körkort, ja kanske det men jag är så pass medveten om naturen och jorden så jag har valt bort detta med körkort. Ta en promenad, cykla eller om möjliheten finns ta dig fram på en spark, en kick alltså.

Han kanske inte är guds barn, men han är jävligt medveten!




Och tänk på vad du ska ta fram ur ditt kylskåp innan du öppnar det, det är medvetet.

M.J.F

Klarhet. När man kollar in i världen av hiphop så vet man att man måste hata att älska den/det.

 

Nej jag måste ge upp detta med hiphop, har kommit på att jag inte alls har den kundskapen man behöver för att göra en vettig och rolig blogg om hiphop, fast än jag tycker att det är exakt hur roligt som helst med alla hiphop namn. Jag var i ett svagt modus när jag tog beslutet om att göra denna månad till hiphopens månad, men jag menar vad har hiphopen gjort för mig? Ja förutom när två svarta brothers stod i tbanan i brookleyn och skrek och skrattade åt mig att jag var lik teenwolf ( Michael J fox) . Eller nej dom skrek: Man you look like a young gay Michael J fox, tack killar.

Så det blir nog något nytt framöver. Kanske som min blogg heter, Ecolance. Dvs att jag tar upp miljöfrågor och mycket ordbajs.




Young brother.

Man kanske kan säga så att det finns flera chanser att folk som börjar läsa allt som jag skriver kommer att säga,  ja innehållet är ju exakt hur bra som helst , han skriver ju som att han inte alls har något tal/skriv fel och att han är som skriver vet ju exakt hur världen funkar. Han har ju varit med.  Men korrekt, jag är ett geni.

 

Så till innehållet, fortfarande sjukt oklart om vad det ska skrivas om, men det finns lite idèr.Måste säga att känner att februari månad kommer att innehålla mycket Hiphop.  Efter som det ligger så sjukt nära mig. Hur då tänker ni? Jo det är så här att jag har ju ett fett hiphop namn:

 

Young t-bone.


Klart det var ju inte lätt att fixa Young före t-bone, det var ju en heldel personer som man var tvungen att gå via. Tror att det var Young Jeezy som godkände mig. Eller så var det Young Ceasars-Young Bos- Young Dro-Young Capone-Young MC-Young Gunz eller var det Young Love. Nej tror inte att det var Young Love, för det är ett ungtband från NYC. Unga och vita, front mannen Dan Keyes tar jag tyvär inte så mycket på allvar när det kommer till Young-frågan. Ledsen DAN. Men där har ni några Young bro`s ute i världen. Men den som har tagit Young namnet till hiphop scenen måste nog vara alla vårans Lil Wayne. Men sitt bolag, Young Money Entertainment.


It's Hard Out Here for a Pimp

 


RSS 2.0